شرایط و قوانین ویزای ترانزیت فرودگاهی

ویزای فرودگاهی یا «‌‌on arrival‌» همان‌طور که از نامش پیداست، در مبادی ورودی (فرودگاه، مرز زمینی و بنادر) یک کشور صادر می‌شود. یعنی بعد از اینکه ورود به خاک آن کشور! برخلاف روادید عادی برای اخذ ویزای فرودگاهی نیازی نیست از قبل درخواست خود را به سفارت ارائه دهید. با این حال، اخذ ویزای فرودگاهی شرایط و مدارک خاص خود را دارد که توجه نکردن به آن‌ها ممکن است سفر شما را ناتمام بگذارد!

در حال حاضر ویزا فرودگاهی فقط برای اهداف کوتاه‌مدت صادر می‌شود! به این دلیل که برای صدور ویزا‌های بلندمدت مسافران باید از نظر امنیتی، هویتی، مالی و شرایط زندگی در کشورشان به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرند!

ویزای فرودگاهی برای اهداف زیر صادر می‌شود:

گردشگری و توریستی

قرار داد‌های تجاری و شرکت در کنفرانس‌ها

دیدارهای خانوادگی

درمان بیماری و جراحی‌های ضروری

هزینه ویزای «‌on arrival‌» بسته به کشور مقصد و نوع ویزای که درخواست کرده‌اید می‌تواند متفاوت باشد! این هزینه در همان مبادی ورود و اغلب به وسیله کارت‌های اعتباری (ویزا یا مستر‌کارت) اخذ می‌شود. اما ممکن است هزینه ویزای درخواستی به‌صورت نقدی و بر اساس واحد پول کشوری که به آن سفر کرده‌اید از شما اخذ شود! پس قبل از سفر حتماً از این موضوع اطمینان حاصل کنید.

مدت زمان اعتبار ویزای فرودگاهی

مدت زمان اعتبار ویزای فرودگاهی «‌on arrival‌»  معمولاً بین 14 تا 30 روز است. بااین‌حال، ازآنجایی‌که کشورها سیاست‌های متفاوتی در زمینه صدور ویزا دارند، مدت‌زمان این روادید می‌تواند تغییر کند. برای مثال بعضی از کشور‌ها ویزای  90 روزه نیز برای متقاضیان صادر می‌کنند که تعدادشان هم کم نیست